Tekst verbergen

Feestzaal

Zoekt u een geschikte en stijlvolle plek om een feest te organiseren bij Aarschot, dan is Kasteel Van Nieuwland met de Postiljon één van de meest toonaangevende feestzalen in de wijde omgeving. In een prachtige omgeving kunt u genieten in onze schitterende feestzalen. De keuken is gerenommeerd door zijn culinaire hoogstandjes. Banketten en lopende buffetten zijn een streling voor de tong en een lust voor het oog. De feestzalen zijn stuk voor stuk prachtig aangekleed en zeer goed uitgerust. Ieder feest komt hier helemaal tot zijn recht. Huwelijksfeesten zijn hier een echte sprookjesdag. Bij mooi weer kunnen recepties buiten worden gehouden.

Om u te ontspannen bent u in de gelegenheid om op het domeinen te wandelen. Voor de kinderen is er ruim plaats voor springkastelen en ander speelgenot.

Heeft u behoefte aan een enorm megafeest dan hebben wij meer dan voldoende ruimte om er een mooie, grote feestent bij te zetten die zijn vergelijk heeft met een volwaardige, sfeervolle feestzaal. Wij beschikken over een parking voor 150 wagens en zelfs een helikopter kan landen.

Wij bieden topfaciliteiten voor onder meer:

Voor wie graag zorgeloos wil feesten kan bij Kasteel Van Nieuwland gebruik maken van de mogelijkheid om te overnachten. Wij beschikken over ruime en luxueuze hotelfaciliteiten in een tiptop verzorgd kasteelhotel zodat u ten volle van het feest kunt genieten

Vorige Volgende Tekst tonen Tekst verbergen