Tekst verbergen

Jubilea

Bij Kasteel van Nieuwland - De Postiljon krijgen jubilea net dat ietsje meer. De unieke en groene omgeving geeft exclusiviteit aan uw feest.

Jubilea voor familie of collega's

Er kunnen tal van redenen zijn om een jubileum te vieren: een (huwelijks)verjaardag in de familie of een bijzonder moment in de carrière van een gewaardeerd collega. Wat ook de reden is: de unieke locatie van Kasteel van Nieuwland in Aarschot draagt bij tot het feestgevoel en staat garant voor een warme en gedenkwaardige gebeurtenis.

Grote groepen of een intieme viering

Afhankelijk van het soort jubileum dat u wilt vieren, zullen uw behoeften en verwachtingen anders liggen. Of u nu een evenement plant voor een grote groep genodigden of een viering wilt houden in intieme kring, de ervaring en routine van het personeel van Kasteel van Nieuwland is op de leest geschoeid van elk denkbaar feest. Onze keukenploeg verzorgt hoogwaardige en verfijnde gastronomie met seizoensgebonden en dagverse producten. Wij luisteren ook graag naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren zodat deze tijdens het feest perfect geïntegreerd kunnen worden. Ook onze vlotte bereikbaarheid en onze centrale ligging in Aarschot maken het voor uw gasten eenvoudig om naar het evenement te komen.

Stijlvol overnachten in ons hotel

Als u na het feest tot rust wilt komen kunt u gebruik maken van onze unieke hotelfaciliteiten. De moderne kamers zijn voorzien van alle comfort zodat u stijlvol kunt overnachten. Het uitgebreide ontbijtbuffet zorgt er voor dat u de volgende dag opgewekt huiswaarts kunt keren.

Graag geven wij u vrijblijvend meer informatie over de vele mogelijkheden. Contacteer ons gerust zodat wij samen de opties kunnen bespreken.

Vorige Volgende Tekst tonen Tekst verbergen