Tekst verbergen

Personeelsfeesten

Personeelsfeesten kunnen vele vormen aannemen. Hoe dan ook komt er telkens een flinke organisatie en voorbereiding bij kijken. Kasteel van Nieuwland - De Postiljon in Aarschot neemt u het zware werk volledig uit handen.

Personeelsfeesten tot in de puntjes verzorgd

Kasteel van Nieuwland kan bogen op jaren ervaring zodat u als bedrijfsleider zeker bent van een feilloze organisatie en uitvoering. Als manager heeft u het immers al bijzonder druk. Kasteel van Nieuwland begrijpt dit als geen ander! Wij werken uw persoonlijke ideeën uit tot een adembenemend personeelsfeest waar uw medewerkers optimaal van zullen genieten.

Vele mogelijkheden, zowel binnen als buiten

Kasteel van Nieuwland in Aarschot biedt vele mogelijkheden voor alle typen personeelsfeesten. In onze grote zalen kunnen wij tot 280 personen ontvangen. Daarenboven is er een extra ruimte om de zaal met 225m² uit te breiden. Indien u overweegt om een buitenactiviteit te houden, is dit eveneens mogelijk. Onze omgeving met overweldigend groen leent zich immers perfect voor buitenrecepties en allerhande teambuildingactiviteiten. Dankzij onze centrale ligging in Aarschot (Vlaams-Brabant) zijn wij heel vlot te bereiken vanuit alle grootstedelijke centra in het hele land. Ruime en verzorgde parkeermogelijkheden dragen bij aan het gemak.

Een feest met een surplus

Personeelsfeesten zijn niet volledig zonder verzorgd en lekker eten. Hier komen onze gastronomische kwaliteiten optimaal aan bod. De equipe in onze keuken presenteert onweerstaanbare en verfijnde gastronomie. Wij zitten graag vanaf het begin met u aan tafel om naar uw plannen en ideeën te luisteren. Op die manier realiseren wij het personeelsfeest van uw dromen dat een surplus zal betekenen voor uw bedrijfsimago en onderneming.

Tenslotte biedt Kasteel van Nieuwland eveneens de mogelijkheid om de nacht door te brengen. In onze verzorgde driesterrenkamers kunt u na het feest genieten van een ongestoorde nachtrust. Het onbijtbuffet geeft u de volgende ochtend weer voldoende energie om de dag aan te vatten.

Contacteer ons snel en kom meer te weten over de vele mogelijkheden voor uw personeelsfeest bij Kasteel van Nieuwland. Wij geven u met alle plezier meer tekst en toelichting.

Vorige Volgende Tekst tonen Tekst verbergen