Tekst verbergen

Privéfeesten

Privéfeesten bij Kasteel van Nieuwland - De Postiljon in Aarschot krijgen extra cachet dankzij onze unieke locatie en rustgevende omgeving.

Wij staan u bij voor al uw privéfeesten

Er zijn talloze voorbeelden van privéfeesten: huwelijken, communies, jubilea, verjaardagen,... Wat u ook in gedachte heeft: de rijke ervaring en het beproefde organisatietalent van ons personeel zorgt voor een feilloze afwikkeling van elk privéfeest zodat u optimaal en ongestoord kunt genieten met uw genodigden. Uw familiebijeenkomst wordt in onze prachtige zalen extra feestelijk. Zowel grote als kleine groepen kunnen rekenen op een persoonlijke benadering op maat. Geen enkele speciale wens of bijzonder verzoek is ons teveel gevraagd: Kasteel van Nieuwland begrijpt als geen ander het belang van een persoonlijke invulling van uw privéfeest.

Een onvergelijke feest in onze prachtige tuin

Wanneer het weer het toelaat, kunt u uw feest eveneens laten plaatsvinden in onze prachtige tuin. Het vele en verzorgde groen vormt een rustgevend decor zodat u ontspannen kunt vertoeven met familie of vrienden. Dit alles vullen wij natuurlijk aan met gastronomie van het hoogste niveau. Onze keukenploeg maakt gebruik van al zijn ervaring om uw feest te vervolledigen met dagverse en verfijnde gerechten. Ook hier staan wij open voor uw specifieke wensen en verlangens: alles kan aangepast worden aan uw voorkeuren.

Een centrale ligging, met driesterrenhotel

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon in Aarschot heeft nog veel meer in petto: onze locatie in Vlaams-Brabant maakt ons vlot bereikbaar vanuit alle hoeken van het land. De uitgebreide hotelfaciliteiten laten u toe om hier stijlvol de nacht door te brengen indien u dat wenst. De kamers zijn stuk voor stuk uniek en uitgerust met alle moderne faciliteiten. Een ontbijtbuffet met verse producten maakt uw verblijf compleet.

Wij helpen u graag bij het organiseren en uitwerken van al uw privéfeesten. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze unieke aanpak.

Vorige Volgende Tekst tonen Tekst verbergen