Tekst verbergen

Seminars

Kasteel van Nieuwland in Aarschot biedt onovertroffen facilitieten voor verzorgde seminars. Wij helpen u graag met de organisatie van alle soorten bedrijfsevents. In samenspraak met u komen wij met onze persoonlijke benadering tot een perfecte oplossing, precies op uw leest geschoeid.

Een moderne infrastructuur

In het authentieke en romantische kasteel kunt u gebruik maken van onze moderne infrastructuur. U heeft de beschikking over zowel grote als kleine zalen, afhankelijk van het aantal genodigden dat u beoogt. Daarbij kunt u gebruik maken van een waaier aan didactisch materiaal: flip-over, (overhead)projector, beamer, scherm, PA-systeem. Verschillende opstellingen zijn mogelijk afhankelijk of u een lezing, voordracht, productvoorstelling of vergadering wilt organiseren. Kasteel van Nieuwland - De Postiljon in Aarschot ligt vlakbij belangrijke snel- en gewestwegen. Op die manier zijn wij snel en gemakkelijk te bereiken vanuit alle windstreken. Onze parking biedt plaats aan ruim 150 auto's zodat uw bezoekers zonder problemen ter plaatse geraken.

Bijeenkomen in alle rust

Ver weg van alle stadslawaai kunt u in onze groene en rustgevende omgeving snel en efficiënt bijeenkomen in alle sereniteit. De combinatie van het romantische kasteel en het overweldigende groen van onze grote tuin geeft een unieke meerwaarde aan alle seminars. De deelnemers kunnen op die manier tussen sessies door ontspannen op één van de terrassen in de frisse buitenlucht. De smaakvolle inrichting van onze zalen creëert een meerwaarde die de bezoekers vast zullen waarderen.

Gastronomische verfijning

Bij seminars hoort natuurlijk ook een gastronomisch aspect. Ook hier brengt Kasteel van Nieuwland een service van topniveau. Zowel kleine versnaperingen als meergangenmenu's worden hier met de grootste zorg en creativiteit bereid. Dit kan gecombineerd worden met koffie, vruchtensappen, thee, wijn, champagne of sterke dranken.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden voor een seminar in Kasteel van Nieuwland - De Postiljon? Neem dan snel contact met ons op en wij geven u met plezier meer informatie over de unieke mogelijkheden.

Vorige Volgende Tekst tonen Tekst verbergen