Tekst verbergen

Teambuilding

Een teambuilding is een gedroomde kans om de sfeer en collegialiteit onder uw werknemers te bevorderen. Bij Kasteel van Nieuwland in Aarschot vindt u alle elementen voor een geslaagd evenement.

Teambuilding volgens uw wensen

Een teambuildingevenement wordt heel vaak op maat van het bedrijf ingevuld. Dat is niet zo verwonderlijk. Elke onderneming heef immers zijn eigen visie, filosofie en doelstellingen. Bij Kasteel van Nieuwland zitten wij met u mee aan tafel van de eerste stap in het organisatieproces. Op die manier bent u voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen en kunt te allen tijde zien of het event volgens uw wensen wordt gepland.

Een groene omgeving voor een overgetelijke dag

Onze groene en bosrijke omgeving leent zich perfect voor outdooractiviteiten. Op die manier kunnen wij ook grote groepen in ideale omstandigheden ontvangen. De mogelijkheden zijn legio: quad- of survivalparcours, het plaatsen van kleine of grote tenten, lange wandelingen,....

Culinaire ondersteuning met niveau

Ook wanneer u uw medewerkers of personeel culinair wilt verwennen, bent u bij Kasteel van Nieuwland aan het juiste adres. Onze geroutineerde equipe in de keuken voelt als geen ander de insteek van elke teambuilding aan. Wenst u een snelle hap of een uitgebreid culinair meergangenmenu? Kasteel van Nieuwland zorgt in alle gevallen voor een feilloze uitvoering.

Eenvoudig te bereiken, met driesterrenhotel

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon is centraal gelegen in Aarschot in de provincie Vlaams-Brabant. Op die manier is onze locatie heel envoudig en vlot te bereiken, ongeacht uit welke richting uw gasten komen. Plant u een teambuilding tot in de late uurtjes? Ons unieke driesterrenhotel is meer dan de moeite waard. In onze stijlvolle kamers met moderne faciliteiten kunt u helemaal tot rust komen na een inspannende dag. Ons dagvers ontbijtbuffet laadt uw batterijen weer helemaal op.

Wenst u meer informatie over de vele mogelijkheden bij Kasteel van Nieuwland? Contacteer ons dan vrijblijvend, wij geven met plezier meer tekst en uitleg bij de vele mogelijkheden.

Vorige Volgende Tekst tonen Tekst verbergen