Tekst verbergen

Familiefeesten

Alle familiefeesten krijgen bij Kasteel van Nieuwland bijzondere aandacht om er een gedenkwaardige gebeurtenis van te maken.

Stijlvolle familiefeesten in een unieke omgeving

In de regio van Aarschot is Kasteel van Nieuwland de uitgelezen plaats om stijlvolle familiefeesten te organiseren in een romantische setting. Eerst en vooral is er het historische kasteel in de bosrijke omgeving. Hier kunt u in alle intimiteit genieten met uw familieleden voor huwelijksfeesten, jubilea, communies, babyborrels of verjaardagen. De grote tuinen en terrassen bieden een extra dimensie aan uw familiefeest. De kleintjes kunnen hier uren spelen terwijl de volwassenen onder elkaar vertoeven in onze fraai gedecoreerde feestzalen of op één van de riante terrassen.

Gastronomie van het hoogste niveau

Onze topgastronomie maakt uw familiefeest compleet. De keukenploeg bereidt creatieve en verzorgde gerechten met verse en seizoensgebonden producten. Vanzelfsprekend staan wij open voor al uw specifieke wensen en voorkeuren. Wij zorgen voor een feest op maat met een afwerking tot in de kleinste details. Dankzij onze rijke ervaring nemen wij u het zware werk uit handen zodat u op de dag zelf optimaal kunt genieten van uw familiefeest.

Vlot bereikbaar met driesterrenhotel

Onze centrale ligging in de buurt van Aarschot (Vlaams Brabant) zorgt ervoor dat Kasteel van Nieuwland gemakkelijk en vlot te bereiken is. Ruime parkeermogelijkheden staan te uwer beschikking. De nabijheid van snel- en gewestwegen maakt van ons een toplocatie. Wilt u in de late uurtjes niet meer huiswaarts keren? Maak dan zeker gebruik van ons uniek hotel. De romantische kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. Het dagverse ontbijtbuffet geeft u weer energie om een nieuwe dag aan te vatten.

Wilt u meer te weten komen wat Kasteel van Nieuwland kan betekenen voor uw volgende familiefeest? Contacteer ons vrijblijvend. Wij staan u met plezier bij in het uitwerken van uw ideeën en dromen.

Vorige Volgende Tekst tonen Tekst verbergen