Kasteel van Nieuwland

Communies

HomeFeestzaalCommunies

Communies in een stijlvol decor

Communies bij Kasteel van Nieuwland in Aarschot zijn onvergetelijke feesten waar de hele familie zich optimaal kan ontspannen.

De verbluffende omgeving van Kasteel van Nieuwland - De Postiljon vormt een fotogeniek decor om samen met de communicant en familie feest te vieren. Ook dankzij de verzorgde gastronomie en de warme gastvrijheid krijgen communies hier een belangrijke meerwaarde. Ongeacht of u veel genodigden ontvangt of het communiefeest wilt laten doorgaan met een beperkt aantal gasten: het ervaren personeel van Kasteel van Nieuwland zorgt voor een invulling op maat, precies volgens uw wensen, voorkeuren en budget. Wanneer het weer het toelaat, kunt u uw feest laten plaatsvinden in onze prachtige tuin of op één van onze terrassen.

Dit geeft een extra dimensie aan de heugelijke gebeurtenis die uw genodigden lang zal bijblijven.

Kasteel van Nieuwland

Een aanpak op maat

Bij Kasteel van Nieuwland in Aarschot kunt u rekenen op een organisatie die beantwoordt aan uw specifieke wensen en verlangens. Vanaf het eerste contact staan wij open voor uw ideeën en plannen zodat het communiefeest van uw dromen gerealiseerd kan worden. 

Wilt u graag meer te weten komen over de vele mogelijkheden voor communies bij Kasteel van Nieuwland? Contacteer ons geheel vrijblijvend. Wij lichten u met alle plezier in over onze unieke aanpak om samen met u een onuitgegeven communiefeest te organiseren.

 

Kasteel van Nieuwland

Meer informatie?

Kom meer te weten hoe u het feest van uw dromen bij Kasteel van Nieuwland kunt houden door vrijblijvend te informeren.
Wij lichten u graag in over de opties en mogelijkheden.

Contacteer ons voor meer informatie