Kasteel van Nieuwland

Vergaderen

HomeSeminariesVergaderen

Een breed scala aan vergaderingen

Op een doeltreffende manier vergaderen om met uw zakenpartners snel tot de juiste beslissingen te komen. Bij Kasteel van Nieuwland - De Postiljon in Aarschot kunt u gebruik maken van moderne voorzieningen in een historisch decor.

Bij Kasteel van Nieuwland wordt een breed scala aan vergaderingen in de beste omstandigheden georganiseerd. Zo moet elke type vergadering natuurlijk een specifieke invulling krijgen. In onze grote en kleine zalen kunnen wij telkens de beste omstandigheden creëren: van grote plenaire aandeelhoudersvergaderingen, tot kleine ontbijtvergaderingen of directievergaderingen in besloten kring. Telkens opnieuw voorzien wij ideale omstandigheden om u toe te laten op de beste manier met uw zakenpartners te overleggen. Zo zorgen wij voor de gepaste inkleding van de desbetreffende ruimte en voorzien wij het nodige didactische materiaal dat u nodig heeft voor uw bijeenkomst. Alle moderne hulpmiddelen zijn bij ons aanwezig zodat het u aan niets zal ontbreken.

dsc1874.JPG

Gastronomische ondersteuning met mogelijkheid tot overnachten

Op een efficiënte manier vergaderen doet u natuurlijk niet op een lege maag. Ook hier stelt Kasteel van Nieuwland in Aarschot zijn expertise tentoon. De ervaren keukenploeg bereidt verse en verfijnde gerechten, zowel versnaperingen als uitgebreide meergangenmenu's. Op die manier ontvangt u uw partners in de best mogelijke omstandigheden. Bovendien bieden wij ook stijlvolle en verzorgde kamers aan in ons 3-sterrenhotel. Op die manier kunt u genieten van een ongestoorde nachtrust na een lange dag vergaderen. Het ontbijt dat wij 's ochtends serveren geeft u hernieuwde energie om de dag aan te vatten.

dsc1364.JPG

Centrale ligging voor vlotte bereikbaarheid

Dankzij de centrale ligging van Kasteel van Nieuwland in het Vlaams-Brabantse Aarschot, zijn wij heel eenvoudig te bereiken. De nabijgaankomst elegen snel- en gewestwegen zorgen voor een vlotte toegankelijkheid. De ruime parkeerplaatsen vergemakkelijken de van de genodigden.

Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren om meer te weten te komen over de vele mogelijkheden. Wij helpen u met plezier verder.

Contacteer ons voor meer informatie