Kasteel van Nieuwland

Huwelijksfeesten

HomeFeestzaalHuwelijksfeesten

Huwelijksfeesten

in een sprookjesachtige omgeving

Welke dag in uw leven verdient meer aandacht dan uw huwelijk? Bij Kasteel van Nieuwland - De Postiljon worden huwelijksfeesten herinneringen om nooit te vergeten.

De romantische uitstraling van Kasteel van Nieuwland maakt van onze locatie de uitgelezen plek in de regio Aarschot voor een onvergetelijke bruiloft. In onze stijlvolle feestzalen ontvangen wij u en uw gasten op een warme en hartelijke manier. Ons personeel kent de huwelijksetiquette op zijn duimpje zodat  wij uw gasten in de beste omstandigheden welkom kunnen heten. De sprookjesachtige omgeving van het kasteel met zijn tuinen en zalen, zorgt voor een fotogenieke invulling van de gebeurtenis.

Kasteel van Nieuwland

Maatwerk voor het feest en de organisatie

Een huwelijksfeest is de gebeurtenis bij uitstek waaraan de jonggehuwden graag een persoonlijke toets geven. Kasteel van Nieuwland luistert graag naar uw wensen en voorkeuren zodat de grote dag precies volgens uw idee verloopt. Alles is bespreekbaar: wenst u uw feest te laten doorgaan in één van onze zalen of in de tuin? Heeft u specifieke wensen voor de culinaire invulling? Wij denken in het hele proces met u mee.

De centrale ligging van Kasteel van Nieuwland in Aarschot zorgt ervoor dat wij vlot bereikbaar zijn vanuit alle windhoeken. Profiteer zeker en vast ook van onze moderne en unieke hotelfaciliteiten. Onze ruime en comfortabele kamers staan garant voor een verkwikkende nachtrust. Het uitgebreide ontbijt dat wij 's ochtends serveren laadt u weer helemaal op voor een nieuwe dag.

Kasteel van Nieuwland

Meer informatie?

Kom meer te weten hoe u het huwelijksfeest van uw dromen bij Kasteel van Nieuwland kunt houden door vrijblijvend te informeren.
Wij lichten u graag in over de opties en mogelijkheden.

Contacteer ons voor meer informatie