Kasteel van Nieuwland

Presentaties

HomeSeminariesPresentaties

Presentaties

Het geven van geslaagde presentaties is een vak apart. Bij Kasteel van Nieuwland in Aarschot kunt u terecht in een onuitgegeven decor met alle denkbare voorzieningen. De stijlvolle zalen kunnen tot 280 personen ontvangen zodat presentaties voor een groot publiek geen enkel probleem vormen. Alle audiovisuele ondersteuning is daarbij aanwezig of kan voorzien worden zodat uw toehoorders een goede indruk krijgen van uw boodschap, imago en merknaam.

Kasteel van Nieuwland

Kasteel van Nieuwland denkt met u mee

De impact van een presentatie kan niet overschat worden. Ongeacht of het gaat om een persconferentiealgemene aandeelhoudersvergaderingproductvoorstelling of seminar: Kasteel van Nieuwland laat niets aan het toeval over. Wij denken met u mee opdat u in de allerbeste omstandigheden uw boodschap aan uw publiek kunt overbrengen. Wij gaan nog veel verder! Wanneer presentaties meer tijd in beslag nemen er rekening moet gehouden worden met onderbrekingen voorzien wij koffiepauzes, versnaperingen of culinaire meergangenmenu's.

Kasteel van Nieuwland

Een locatie in het groen met vlotte bereikbaarheid

Kasteel van Nieuwland in Aarschot ligt midden in het groen. Onze grote tuinen en de ruime terrassen geven een extra dimensie aan al uw presentaties. De nabijheid van belangrijke snel- en gewestwegen zorgt ervoor dat wij bijzonder gemakkelijk te bereiken zijn. Uw genodigden bereiken ons snel en dit vanuit alle hoeken van het land. Plant u een presentatie voor een hele dag? Maak dan zeker en vast ook gebruik van onze unieke hotelfaciliteiten.

Wilt u graag meer weten over hoe wij uw presentaties naar een hoger niveau tillen? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie en inlichtingen.

Contacteer ons voor meer informatie