Kasteel van Nieuwland

Familiefeesten

HomeFeestzaalFamiliefeesten

Stijlvolle familiefeesten in een unieke omgeving

Alle familiefeesten krijgen bij Kasteel van Nieuwland bijzondere aandacht om er een gedenkwaardige gebeurtenis van te maken.

In de regio van Aarschot is Kasteel van Nieuwland de uitgelezen plaats om stijlvolle familiefeesten te organiseren in een romantische setting. Eerst en vooral is er het historische kasteel in de bosrijke omgeving. Hier kunt u in alle intimiteit genieten met uw familieleden voor huwelijksfeestenjubileacommunies, babyborrels of verjaardagen. De grote tuinen en terrassen bieden een extra dimensie aan uw familiefeest. De kleintjes kunnen hier uren spelen terwijl de volwassenen onder elkaar vertoeven in onze fraai gedecoreerde feestzalen of op één van de riante terrassen.

Kasteel van Nieuwland

Wij staan u bij voor al uw familiefeesten

Familiefeesten bij Kasteel van Nieuwland - De Postiljon in Aarschot krijgen extra cachet dankzij onze unieke locatie en rustgevende omgeving.

Er zijn talloze voorbeelden van familiefeesten: huwelijken, communies, jubilea, verjaardagen,... Wat u ook in gedachte heeft: de rijke ervaring en het beproefde organisatietalent van ons personeel zorgt voor een feilloze afwikkeling van elk familiefeest zodat u optimaal en ongestoord kunt genieten met uw genodigden. Uw familiebijeenkomst wordt in onze prachtige zalen extra feestelijk. Zowel grote als kleine groepen kunnen rekenen op een persoonlijke benadering op maat. Geen enkele speciale wens of bijzonder verzoek is ons teveel gevraagd: Kasteel van Nieuwland begrijpt als geen ander het belang van een persoonlijke invulling van uw privéfeest.

Kasteel van Nieuwland

Vlot bereikbaar met driesterrenhotel

Onze centrale ligging in de buurt van Aarschot (Vlaams Brabant) zorgt ervoor dat Kasteel van Nieuwland gemakkelijk en vlot te bereiken is. Ruime parkeermogelijkheden staan te uwer beschikking. De nabijheid van snel- en gewestwegen maakt van ons een toplocatie. Wilt u in de late uurtjes niet meer huiswaarts keren? Maak dan zeker gebruik van ons uniek hotel. De romantische kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. Het dagverse ontbijtbuffet geeft u weer energie om een nieuwe dag aan te vatten.

Kasteel van Nieuwland
Kasteel van Nieuwland

Meer informatie?

Wilt u meer te weten komen wat Kasteel van Nieuwland kan betekenen voor uw volgende familiefeest
Contacteer ons vrijblijvend. Wij staan u met plezier bij in het uitwerken van uw ideeën en dromen.

Contacteer ons voor meer informatie