Kasteel van Nieuwland

Bedrijfsfeesten

HomeFeestzaalBedrijfsfeesten

De ideale locatie voor alle bedrijfsfeesten

Er kunnen tal van redenen zijn om bedrijfsfeesten te organiseren: productvoorstellingen, personeels- of pensioenfeesten, teambuildings, jubilea,...

Wat ook de reden mag zijn, Kasteel van Nieuwland - De Postiljon in Aarschot is de ideale locatie voor alle soorten bedrijfsfeesten. Onze smaakvolle feestzaal kan moeiteloos tot 280 personen ontvangen en dit in de allerbeste omstandigheden. Daarenboven is er een extra ruimte om de zaal met 225m² uit te breiden. De bijzondere stijl van het kasteel en de unieke sfeer zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest een onuitgegeven karakter krijgt. Op die manier leveren wij een bijdrage aan het imago van uw onderneming en de reputatie van uw producten.

Kasteel van Nieuwland

Een feest met een eigen toets

Personeelsfeesten zijn niet volledig zonder verzorgd en lekker eten. Hier komen onze gastronomische kwaliteiten optimaal aan bod. De equipe in onze keuken presenteert onweerstaanbare en verfijnde gastronomie. Wij zitten graag vanaf het begin met u aan tafel om naar uw plannen en ideeën te luisteren. Op die manier realiseren wij het personeelsfeest van uw dromen dat een surplus zal betekenen voor uw bedrijfsimago en onderneming.

Tenslotte biedt Kasteel van Nieuwland eveneens de mogelijkheid om de nacht door te brengen. In onze verzorgde driesterrenkamers kunt u na het feest genieten van een ongestoorde nachtrust. Het onbijtbuffet geeft u de volgende ochtend weer voldoende energie om de dag aan te vatten.

Kasteel van Nieuwland

Personeelsfeesten tot in de puntjes verzorgd

Kasteel van Nieuwland kan bogen op jaren ervaring zodat u als bedrijfsleider zeker bent van een feilloze organisatie en uitvoering. Als manager heeft u het immers al bijzonder druk. Kasteel van Nieuwland begrijpt dit als geen ander! Wij werken uw persoonlijke ideeën uit tot een adembenemend personeelsfeest waar uw medewerkers optimaal van zullen genieten.

Kasteel van Nieuwland
Kasteel van Nieuwland

Meer informatie?

Kom meer te weten hoe u het huwelijksfeest van uw dromen bij Kasteel van Nieuwland kunt houden door vrijblijvend te informeren.
Wij lichten u graag in over de opties en mogelijkheden.

Contacteer ons voor meer informatie