Kasteel van Nieuwland

Residentiële seminars

HomeSeminariesResidentiële seminars

Alle aspecten van residentiële seminars

Nergens komen residentiële seminars beter tot hun recht dan bij Kasteel van Nieuwland in Aarschot. Onze unieke combinatie van een historisch kasteel, ruime en stijlvolle zalen, centrale ligging in het groen en een driesterrenhotel, maakt onze locatie tot een unicum in Vlaams-Brabant.

Een seminar gaat vaak verder dan louter het huren van een zaal. Soms kan een bijeenkomst meerdere dagen in beslag nemen. In zulke gevallen bent u bij Kasteel van Nieuwland aan het juiste adres. Alle aspecten van residentiële seminars worden hier tot in het kleinste detail verzorgd. Zo ontvangen wij de gasten 's ochtends met koffie, thee en broodjes. De zalen worden ingericht volgens uw specifieke wensen samen met alle voorzieningen die nodig zijn voor een geslaagde bijeenkomst. Alle benodigdheden zijn daarbij aanwezig: flipoverbeamerschermPA-systeem, ... 's avonds verwennen we de deelnemers met een gastronomisch meergangenmenu.

Ook de groene omgeving leent zich uitstekend om na een lange dag overleggen het hoofd leeg te maken en weer tot rust te komen. Ver weg van het stadslawaai bieden wij een omgeving met kalmte en sereniteit.

dsc1874.JPGdsc1364.JPGdsc1869.JPG

Een stijlvol 3-sterrenhotel

Gun uzelf een verkwikkende nachtrust in ons 3-sterrenhotel. De unieke kamers zijn uitgerust met moderne faciliteiten zodat u na een lange dag vergaderen de batterijen opnieuw kunt opladen. Het ontbijtbuffet met verse producten zorgt er 's anderendaags voor dat u weer fris en monter een nieuwe dag kunt aanvatten. De centrale ligging van Kasteel van Nieuwland in Aarschot (Vlaams-Brabant) maakt dat alle genodigden vanuit alle richtingen eenvoudig ter plaatse kunnen komen.

Kasteel van Nieuwland

Meer informatie?

Onze klantgerichte aanpak op maat zorgt ervoor dat al uw specifieke wensen van meet af aan worden opgenomen in de organisatie. Wilt u graag meer informatie over de vele mogelijkheden bij Kasteel van Nieuwland voor residentiële seminars? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer duiding bij de vele mogelijkheden.

Contacteer ons voor meer informatie
Kasteel van Nieuwland