Kasteel van Nieuwland

Kasteel van NieuwlandKasteel van NieuwlandKasteel van NieuwlandKasteel van NieuwlandKasteel van Nieuwland

Kasteel Van Nieuwland

Een groots domein voor elke gelegenheid

Welkom bij Kasteel van Nieuwland

Het gastvrije Kasteel van Nieuwland met De Postiljon is een uitermate stijlvolle locatie in de buurt van Aarschot met elegante feestzalen, een luxe hotel met een culinair, voortreffelijk restaurant, fraaie seminarruimten en riante terrassen.

Bij deze unieke familiezaak wordt u in alle hartelijkheid ontvangen en krijgt u nog de persoonlijke aandacht die tegenwoordig speciaal te noemen is.
Het zal u hier aan niets ontbreken.

Kasteel van Nieuwland

Gelegen op een prachtig domein

Ver weg van de haastige en lawaaierige wereld, vindt u het uit 1830 daterende “Château Nieuwland”.
Het uitzonderlijke en prachtige kasteelpark met vijvers, idyllische paadjes, laantjes en romantische bruggetjes is een extra aspect voor iedere aangelegenheid.

U vindt hier nog echte rust en stilte waar u van kunt genieten op de vele bankjes en zitjes. Het gezang van vogels, zeker in het voorjaar en de zomer, is een mooi onderdeel van dit mooie stukje natuur.
Feesten en vergaderen kan hier nog met de ramen open of op één van de magnifieke terrassen, niet ver van Aarschot.

Kasteel van Nieuwland

Een prachtige feestzaal bij Aarschot

Met een ruime capaciteit voor 250 personen voor feesten, evenementen en seminars is dit één van de belangrijkste en meest prestigieuze locaties uit Aarschot en in Vlaams Brabant. Kasteel Van Nieuwland met De Postiljon beschikt over een parkeerplaats waar 150 auto’s gratis kunnen parkeren.

Deze bijzondere plaats midden in de natuur geeft talloze mogelijkheden om ontspannen te logeren en gastronomisch te genieten in het manoir en in het aangrenzende De Postiljon: recepties binnen en buiten, banketten in stijl, sprookjesachtige huwelijken, jubilea, sfeervolle familiefeesten, ontspannen babyborrels, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen...

Kasteel van Nieuwland
Kasteel van Nieuwland