Kasteel van Nieuwland

Teambuilding

HomeSeminariesTeambuilding

Teambuilding volgens uw wensen

Een teambuilding is een gedroomde kans om de sfeer en collegialiteit onder uw werknemers te bevorderen. Bij Kasteel van Nieuwland in Aarschot vindt u alle elementen voor een geslaagd evenement.

Een teambuildingevenement wordt heel vaak op maat van het bedrijf ingevuld. Dat is niet zo verwonderlijk. Elke onderneming heef immers zijn eigen visiefilosofie en doelstellingen. Bij Kasteel van Nieuwland zitten wij met u mee aan tafel van de eerste stap in het organisatieproces. Op die manier bent u voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen en kunt te allen tijde zien of het event volgens uw wensen wordt gepland.

Kasteel van Nieuwland

Een groene omgeving voor een overgetelijke dag

Onze groene en bosrijke omgeving leent zich perfect voor outdooractiviteiten. Op die manier kunnen wij ook grote groepen in ideale omstandigheden ontvangen. De mogelijkheden zijn legio: quad- of survivalparcours, schaapdrijven, boogschieten, het plaatsen van kleine of grote tenten, lange wandelingen,....

Kasteel van Nieuwland

Bijeenkomen in alle rust

Ver weg van alle stadslawaai kunt u in onze groene en rustgevende omgeving snel en efficiënt bijeenkomen in alle sereniteit. De combinatie van het romantische kasteel en het overweldigende groen van onze grote tuin geeft een unieke meerwaarde aan alle seminars. De deelnemers kunnen op die manier tussen sessies door ontspannen op één van de terrassen in de frisse buitenlucht. De smaakvolle inrichting van onze zalen creëert een meerwaarde die de bezoekers vast zullen waarderen.

Kasteel van Nieuwland

Eenvoudig te bereiken, met driesterrenhotel

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon is centraal gelegen in Aarschot in de provincie Vlaams-Brabant. Op die manier is onze locatie heel envoudig en vlot te bereiken, ongeacht uit welke richting uw gasten komen. Plant u een teambuilding tot in de late uurtjes? Ons unieke driesterrenhotel is meer dan de moeite waard. In onze stijlvolle kamers met moderne faciliteiten kunt u helemaal tot rust komen na een inspannende dag. Ons dagvers ontbijtbuffet laadt uw batterijen weer helemaal op.

Wenst u meer informatie over de vele mogelijkheden bij Kasteel van Nieuwland? Contacteer ons dan vrijblijvend, wij geven met plezier meer tekst en uitleg bij de vele mogelijkheden.

Contacteer ons voor meer informatie