Tekst verbergen

Tuin & terras

Thuiskomen in de natuur

Kasteel van Nieuwland – De Postiljon is een familiezaak waar u zich écht thuis voelt, dat is zonder meer een absolute meerwaarde. Er is altijd wel iemand van de familie aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Een extra dimensie is natuurlijk ook het prachtige, enorm grote domein. Het kasteelpark met de grote vijver vol karper en brasem is een lust voor het oog. Ver weg van storend stads- en verkeerslawaai wandelt u op de vele laantjes en paadjes door het bos. De vele bankjes, zitjes en terrasjes met zicht op de prachtige natuur laten u optimaal genieten en ontspannen. De stilte en de rust op het domein nodigen uit om bijvoorbeeld met de ramen wijd open of in de tuin zelf te vergaderen. In alle sezoenen is dit kasteel met domein een plaatje, een sprookje uit duizenden.

Alles wat u wilt

Organiseert u een evenement in Kasteel van Nieuwland – De Postiljon? Door onze persoonlijke en flexibele aanpak is alles mogelijk. We werken niet met formules omdat gewoonweg álles bespreekbaar is. Zo kan ons domein vol met tenten staan, laten we helikopters en luchtballonnen landen en tekenden we quad- en survivalparcours uit op het terrein voor teambuilding. We geven ook tips voor andere externe activiteiten zoals mountainbike- en kajaktochten.

Van bedrijfsvergadering, seminarie of productvoorstellingen tot teambuildingsactiviteiten en personeelsfeesten: Kasteel van Nieuwland – De Postiljon organiseert al uw bedrijfsevents van 10 tot 280 personen. De parking biedt plaats aan 150 wagens.

Vorige Volgende Tekst tonen Tekst verbergen